Bitcoin Cash -ennuste: BCH 600 dollariin seuraavaksi, analyytikko

Bitcoin-käteishinnan ennuste odottaa nousun 600 dollariin.

Vahva vastus on 480 dollarin rajalla.

Vahva tuki on 430 dollarin merkillä

Akhi Prajapatin Bitcoin Cash -ennuste näyttää kolminkertaisen pohjakuvan kryptovaluutan kaavioissa. Analyytikko odottaa omaisuuserän havaitsevan seuraavana olevan purkautumisen ja nousevan yli 800 dollarin tason. BCH hinta oli noussut yli $ 480 tasolla 7. tammikuuta taas Bitcoin BTC havaittu merkittävä hinnannousu ja nousi uuteen kaikkien aikojen ennätykseen yli $ 40000 merkki.

Kun kryptovaluuttojen kuningas nousee ylöspäin kaavioilla, altcoinit näyttävät noudattaneen alkuperäistä noususuuntaansa 7. tammikuuta alkaen lyhyellä korjauksella 8. tammikuuta. Bitcoin Cash aloitti kahden päivän matkansa 350 dollarin markasta, ja se asteittain kulki 480 dollarin tason yli ennen kuin havaitsi hintakorjauksen.

Korkein hinta, jonka Bitcoin Cash BCH osui 8. tammikuuta, oli 458,77 dollaria, kun taas alin oli 404,65 dollaria Bitstampilla

Kirjoitushetkellä Bitcoin Cash kävi kauppaa 442,07 dollarilla. BCH havaitsi hintavaihtelut 430 ja 460 dollarin välillä ennen kaupan lopettamista. Tämä sivuttaisliike voi jatkua ennen päivittäisen kaupan loppua.

Teknisten tuotteiden osalta seitsemäntoista kahdeksasta kahdeksasta näistä osoittaa ostosignaalin, kun taas 7 teknistä edustaa neutraalia ja 4 on myyntiasennossa. Suurin osa näistä on liukuvia keskiarvoja, jotka osoittavat vahvan oston, kun taas oskillaattorit näyttävät suosivan BCHUSD-parin myyntiasemaa.

1D-aikataulussa voimme nähdä BCH- hinnan palaavan Bollingerin ylemmältä kaistalta. Tämä voi olla osoitus sivuttaisliikkeestä BCHUSD-parille.