Bitcoin UP-gjennomgang og beste alternativer

I denne artikkelen: Bitcoin UP-gjennomgang tar vi en titt på en av de mest umålelige kryptoutvekslingsplattformene som du kan få mye ut av den.

Faktisk har utvekslingsplattformer fått mye popularitet blant nye og eksperthandlere. Det kommer sammen med det faktum at børsplattformer gjorde handel mye mer tilgjengelig og mer enkel. Som et resultat er det et utrolig daglig volum som handles på alle børser, inkludert små. Men Bitcoin UP er fortsatt en av de beste børsene.

Mer informasjon er tilgjengelig her: https://www.danubefuture.eu/nb/bitcoin-up-nb/

Bitcoin UP ble lansert i 2013 og viste seg som en av de beste børsplattformene som alltid tiltrekker seg tradere over hele verden. Imidlertid, hvis du er bosatt i USA, har Bitcoin UP nylig koblet fra serverne deres fra USA.

Priser og avgifter

Prisene og gebyrene på Bitcoin UP varierer avhengig av om du tar ut, setter inn eller handler. Du kan se gebyrene på kontoen din ved å gå til rapportdelen av kontoen din.

Innskuddsgebyrer

Det er ingen gebyrer for å sette inn kryptovalutaer, som Bitcoin, Litecoin osv. For å sette inn Euro (EUR) eller Dollar (USD), er det et gebyr på 0,100 % og et minimumsgebyr på $20.

Handelsgebyrer

Handel med Bitcoin UP vil medføre enten ingen avgift eller en liten avgift, avhengig av din siste 30 dagers handelsaktivitet. Handelsgebyrer vil enten være et „maker“-gebyr eller et „taker“-gebyr. Produksjonsgebyrer betales når du legger til likviditet ved å plassere en limitordre under tickerprisen for kjøp og over tickerprisen for salg. Mottakergebyrer betales når du fjerner likviditet ved å legge inn en ordre som er utført mot en ordre i ordreboken. Kjøp eller salg ved å bruke en markedsordre vil medføre et takergebyr, men hvis du plasserer et grensekjøp under gjeldende markedspris eller et limitsalg over gjeldende markedspris, vil du betale et makergebyr. Hvis du legger inn en skjult bestilling, betaler du alltid mottakergebyret. Hvis du legger inn en limitordre som samsvarer med en skjult ordre, betaler du alltid produsentavgiften.

Marginfinansieringsgebyrer

Det er en avgift på 15 % på alle genererte gebyrer mottatt av marginleverandører. Det er et gebyr på 18 % på gebyrer som mottas av marginleverandører når de åpnes av et skjult tilbud. Marginfinansiering som tas, men returneres uten å bli brukt, belastes med en hel dags rente.

Sikkerhet

Bitcoin UP tilbyr to-trinns autentisering på kontoen din, og legger til det ekstra sikkerhetslaget under påloggingsprosessen. For mer informasjon om tofaktorautentisering, besøk våre vanlige spørsmål. Bitcoin UP-nettstedet sporer IP-pålogginger og lar deg begrense tilgangen til kontoen din basert på IP-adresser. Du kan også be om e-postvarsler for å rapportere pålogginger til kontoen din. Det er beskyttelse på uttak også, du kan definere en adressehviteliste for å sikre at uttak kun kan gå til forhåndsbestemte kontoer.