Simplex Fintech Company lisää tukea Bitcoin SV: lle

Bitcoin Future putoaa sen jälkeen, kun Craig Wright epäonnistui todistaessaan yksityisten avainten omistajuutensa

Simplex, alusta, jota itse kutsutaan ”EU: n lisensoiduksi fintech-yhtiöksi, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti petoksetonta maksunkäsittelyä”,

paljasti juuri tukevansa Bitcoin SV:

tä, sanotaan lehdistötiedotteessa .

Simplex-palvelun ansiosta yritykset ympäri maailmaa voivat hyväksyä fiat-salauksen valuuttaostoksiin, jolloin käyttäjät voivat ostaa Visa-, MasterCard-, ja paljon muuta. He tekevät yhteistyötä yli 150 pörssissä, mukaan lukien Poloniex, Bitfinex, Bithumb, Bitmart ja CoinEx.

„Laajentuva sovellusten ja palveluiden ekosysteemi lisää edelleen BSV: n kysyntää sen lisäksi, että se pystyy toimimaan nopeana ja tehokkaana maksujärjestelmänä“, julkaisutiedotteessa. ”Bitcoin SV on ainoa lohkoketju, joka voi mitoittaa mittakaavassa. Se tarjoaa ainutlaatuisen arvoehdotuksen, koska se voi helpottaa monipuolista tiedonkäyttöä samalla kun se ylläpitää nopeita tapahtuma-aikoja ja erittäin alhaisia ​​transaktiomaksuja (Bitcoin SV -maksun lähettäminen maksaa vain sentin murto-osuuden). .”

Aiheesta puhuu Bitcoin Associationin perustajajohtaja Jimmy Nguyen, joka oli sanonut:

”Simplexin lisäämä Bitcoin SV -tuki merkitsee vielä yhtä virstanpylvästä matkalla kohti laajalle levinnyttä BSV: n maailmanlaajuista käyttöönottoa. Simplexin ja sen laajan yhteistyöverkoston kautta kuluttajien monista maantieteellisistä alueista on tullut paljon helpompaa hankkia BSV: tä yksinkertaisesti maksukortilla. Lisäksi EU: n toimiluvan saaneena rahoituslaitoksena Simplex tuo käyttöön säännösten mukaisen lähestymistavan, jonka odotamme näkevän Bitcoin Associationissa, kun pyrimme rakentamaan liiketoimintaa Bitcoin SV: n kanssa laillisella tavalla. ”